lunes, 6 de junio de 2016

Resum de totes les categoríes del Felanitx.

Escoleta.
Una temporada més els nins de l’escoleta han gaudit de les diades disputades arreu de Mallorca. Una edat d’iniciació al futbol on els resultats són el que menys importa i on els nins aprenen infinitat de coses i s’ho passen d’allò més bé.
 
Prebenjamí.
Els nostres Prebenjamins han acabat la temporada en 6a posició amb 56 punts. Però l’important és tot el que han après de la mà de Miquel Àngel Riera i Javier Ruiz, que de ben segur els servirà la temporada que ve en la seva etapa com a Benjamins.
 
Benjamí C.
Gran feina feta pel míster Llorenç Mestre amb un equip que es va formar a darrera hora degut al gran nombre de jugadors que hi havia. Equip on la gran majoria era el primer any que competien i on s’ha pogut observar una gran progressió al llarg de la temporada. Bona feina!!
 
Benjamí B.
Molt bona temporada també d’aquest equip on tots els jugadors són de 1r any i han acabat en una meritòria 4a posició amb 60 punts i aconseguint l’ascens a 1ª Regional! Amb Evaristo Saugar i Joan Tauler al capdavant, segur que la temporada que ve és encara millor. Molta sort!
 
Benjamí A.
Els nostres Benjamins de 2n any han aconseguit la 2ª posició a la Lliga amb 75 punts, ascendint així a 1ª Regional. Es nota la bona feina feta durant 4 temporades amb aquest grup de Tomeu Nadal i Kike Garzón, aconseguint arribar a la final del Campionat de Mallorca Prebenjamí fa 2 temporades i novament a la Final aquesta temporada.
Esperem que en la nova etapa com Alevins les coses us segueixin anant igual de bé!
 
Aleví B.
Un altre equip format també aquest any degut al gran nombre de jugadors alevins, amb molts jugadors novells. L’inici fou complicat, però gràcies a la bona feina i a la constància de Colau Barceló i Benito Piña han anat de menys a més, fent una bona 2a volta i quedant finalment en la posició 14 amb 17 punts.
 
Aleví A.
Gran temporada també d’aquests nins que a les mans de Toni Rigo i Miquel Caldentey han aconseguit acabar en una molt meritòria 3a posició amb 62 punts, aconseguint l’ascens a 1ª Regional. Enhorabona!
Infantil.
Difícil temporada per l’Infantil, que degut al poc nombre de jugadors ha hagut de jugar a Futbol 7. Dirigits per Dani Paraiso, Manolo García i Ángel Vázquez han anat progressant durant la temporada, primer a la copa i després a la lliga, quedant finalment en 8a posició.
 
Cadet.
Magnífica temporada del nostre Cadet que dirigit per Ángel Martínez i Manuel Amores ha aconseguit el subcampionat de lliga amb 76 punts, aconseguint l’ascens a 1ª Regional! I al Campionat de Mallorca es va caure 2-1 a les Semifinals contra un rival que només havia cedit 3 punts en tota la lliga al seu grup. Enhorabona!!

Juvenil.
Temporada irregular la del nostre juvenil, que ha mesclat partits molt bons amb altres de regulars. Així i tot destacar la bona feina feta per Valentín Díaz i Bartolomé Timoner que han sabut portar el grup i fer front a totes les traves que han anat sortint durant la temporada. Finalment han acabat en 12a posició amb 43 punts.
 
Preferent.
I què dir dels nostre Preferent. Han completat una temporada magnífica, aconseguint de la mà de Cosme Andreu i Llorenç Mestre ser campions de lliga i pujar així a la 3ª Divisió Balear. Ara toca mantenir-se. A per totes!

Aquí els més grans de la casa presentant les equipacions de l'any següent.
I aquí el més petits.

3 comentarios: